CO2 feature

CO2 Feature

Verandering begint bij bewustzijn en inzicht. VSL voorziet graag in dit bewustzijn en inzicht. Daarom is vanaf heden binnen de VSL portal voor iedere shipment van port to port zichtbaar wat de CO2-uitstoot is. 

Met deze feature ondersteunt VSL haar klanten bij het inzichtelijk krijgen van de CO2-uitstoot om zo een juiste emissie-analyse te maken. Deze innovatieve toevoeging stelt klanten in staat om een weloverwogen beslissing te nemen in het streven naar groene en duurzame oplossingen.

Partner

Voor de integratie wordt er samengewerkt met partners. Onze partner is gecontroleerd en geaccrediteerd door Smart Freight Centre, volgens het GLEC-kader en in overeenstemming met ISO 14083. Door samen te werken, vergroten we onze positieve impact en dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst!

Bent u benieuwd naar de CO2-uitstoot van uw transporten? Log dan vandaag nog in op het klantenportal en ontdek de nieuwe features. Heeft u vragen of ontvangt u als gebruiker graag de instructies? Neem dan contact met onze sales afdeling op en ontvang de user guide.

Compensatie

Hier stopt het echter niet. VSL heeft zich ook al jaren aangesloten bij het initiatief One Tree Planted. Wij bieden onze klanten aan om via het partnerschip van VSL en One Tree Planted bomen te laten planten en op deze manier bij te dragen aan klimaatverbetering en compensatie van CO2-uitstoot. Daarboven op zal VSL een boom per vervoerde container doneren. Together we plant a forest!

Een duurzame logistieke sector is het streven. Met deze nieuwe feature hopen wij onze klanten te kunnen ondersteunen bij het behalen van beoogde groene, duurzame oplossingen.  Door samen te werken vergroten we onze positieve impact en dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst! 🌿 

Voor meer informatie, neem contact op met onze sales afdeling: sales@vslogistics.nl / tel 010-404 6013

Goudsesingel 84
3011 KD Rotterdam
The Netherlands
T +31 0104046013
VSL Hong Kong
151 Gloucester Rd
Hong Kong
T + 852-28910270

BIC: INGBNL2A - IBAN: NL47 INGB 0008 9611 01

Chamber of Commerce: Kvk Rotterdam 57201943

VAT/BTW Nr.: NL852480416B01