Waarom VSL

VSL vervoert jouw lading veilig en efficiënt van A naar B. Via zee, lucht, weg of per spoor. Over de hele wereld – van en naar elke bestemming.

Betrouwbaar & flexibel

Wij denken met je mee en we plannen vooruit. Elke stap in het logistieke proces beheersen wij en laten we soepel verlopen. Potentiële problemen lossen we op nog voordat ze er zijn. Ook onverwachte hobbels lossen we snel op. Jouw lading – en alles wat daarmee te maken heeft – houden we continu scherp in de gaten. Via onze eigen VSL-experts en de mensen in ons betrouwbare, wereldwijde partnernetwerk.

Gestroomlijnd

Dus, of het nu gaat om opslag, vrachtvervoer, douane of welke stap dan ook: wij regelen het.

Jouw lading willen we efficiënt, via een betrouwbare weg én voor de beste prijs vervoeren. Daarom kijken we altijd naar de optimale combinatie en slimste oplossingen, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Ook zijn we nieuwsgierig! We onderzoeken voortdurend hoe we met de nieuwste methoden het proces nog beter kunnen stroomlijnen. Dat is ons werk en daar zijn we trots op.

Geen gedoe –  wel real-time inzicht

Kortom: als je ons inschakelt heb je nergens omkijken naar. Tegelijkertijd ben je altijd verzekerd van real-time, online inzicht in de voortgang van je lading. Deze check je heel eenvoudig via ons overzichtelijke, efficiënte digitale systeem. Wel zo prettig.

Jouw eigen contactpersoon

Maar wij willen zeker ook een persoonlijke relatie met jou. Daarom luisteren we goed naar je en koppelen we je aan jouw eigen contactpersoon – iemand die alles weet over jouw lading en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden. Een waardevolle, unieke service in onze branche. Ook vinden we dit een goede manier om van elkaar te leren en allebei verder te groeien.

Goudsesingel 84
3011 KD Rotterdam
The Netherlands
T +31 0104046013
VSL Hong Kong
151 Gloucester Rd
Hong Kong
T + 852-28910270

BIC: INGBNL2A - IBAN: NL47 INGB 0008 9611 01

Chamber of Commerce: Kvk Rotterdam 57201943

VAT/BTW Nr.: NL852480416B01