Railtransport

Railtransport is ook een prima keuze: sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht. Een mooie tussenoplossing om jouw lading van en naar de juiste bestemming te vervoeren. Een goed alternatief voor LCL/FCL zeevracht.

Kostenbesparend & milieuvriendelijk
De kortere transittijd betekent een kortere supply chain – en dus minder voorraad. Dit bespaart (rente)kosten én je kunt sneller anticiperen op de vraag vanuit de markt. Dat kan een groot voordeel zijn.

Railtransport is bovendien een milieuvriendelijke manier van transport. Een duurzame keuze, waarmee je de CO2-footprint van jouw bedrijf verkleint.

Efficiënt en de beste prijs
Ons solide, wereldwijde partnernetwerk verzekert ons van betrouwbare, zeer gekwalificeerde contacten. Jouw lading vervoeren we dan ook efficiënt én voor de beste prijs, want VSL is onafhankelijk. We vergelijken de tarieven, vertrektijden en diensten van elke logistieke partner – en regelen de allerbeste optie voor jouw specifieke lading.

We bieden heel veel (end-to-end) mogelijkheden voor import, export en cross trades. Naast railtransport: FCL/LCL, zeevracht, RO/RO, wegtransport, warehousing & distributie, supply chain-oplossingen en douane handling.

Altijd zicht op je lading
Alle regelzaken kun je aan ons overlaten; jouw lading heeft onze volle aandacht. Daar kun je op rekenen. Tegelijkertijd heb je zelf altijd online, real-time inzicht in de locatie en voortgang van je lading. Die check je heel gemakkelijk via ons overzichtelijke, efficiënte digitale systeem.

Goudsesingel 84
3011 KD Rotterdam
The Netherlands
T +31 0104046013
VSL Hong Kong
151 Gloucester Rd
Hong Kong
T + 852-28910270

BIC: INGBNL2A - IBAN: NL47 INGB 0008 9611 01

Chamber of Commerce: Kvk Rotterdam 57201943

VAT/BTW Nr.: NL852480416B01