VSL Customs

AEO gecertificeerd

VSL Customs is AEO (Authorised Economic Operators) gecertificeerd door de douane/belastingdienst. Hiermee zijn wij onderdeel van een veilige logistieke keten en biedt het bedrijven allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. Zo worden douanevergunningen makkelijker verstrekt met een AEO-status. Ook gaat de Douane anders om met fysieke douanecontroles bij een bedrijf met een AEO-status en profiteer je van voordelen in de samenwerking met de douane.

Betrouwbaarheid, Efficiëntie, Flexibiliteit

VSL Customs is uw betrouwbare partner in de afhandeling van al uw aangiftes. Ons doel is de douane processen voor u nog gestroomlijnder te laten verlopen. Dit doen wij door een nauwe samenwerking met de douane. Wij maken gebruik van het nieuwste Douaneaangifte Management Systeem wat gekoppeld is aan onze operationele systeem en waarmee digitaal toegang hebben tot de douanesystemen. Hiermee worden de aangiften digitaal snel en efficiënt verwerkt.
Met ons eigen opgeleide en gekwalificeerde personeel kunnen wij een ruim aanbod bieden aan verschillende douanediensten.


 

 

In-house douanespecialisten

VSL Customs is de in-house douanespecialist bij VS Logistics BV. Tussen de operationele afdeling van VS Logistics en VSL Customs zijn de lijnen kort en is er direct contact. Dit zorgt voor een goede communicatie en snelle afhandeling. Onze specialisten zijn met de klanten bekend en hebben persoonlijk contact.

Diensten

VSL Customs verzorgt uw import, export en transit aangifte. Wij ondersteunen tijdens het import- en exportproces bij het bepalen van de juist HS-codes en de overige douane formaliteiten. Daarnaast informeren wij je over de benodigde documenten voor een snelle en correcte aangifte.

Deze specifieke formaliteiten en regels vormen de dagelijkse praktijk van onze toegewijde douaneprofessionals.

 

Voor meer informatie, neem contact op met onze sales afdeling: customs@vslcustoms.nl / tel 010-404 6013

Goudsesingel 84
3011 KD Rotterdam
The Netherlands
T +31 0104046013
VSL Hong Kong
151 Gloucester Rd
Hong Kong
T + 852-28910270

BIC: INGBNL2A - IBAN: NL47 INGB 0008 9611 01

Chamber of Commerce: Kvk Rotterdam 57201943

VAT/BTW Nr.: NL852480416B01