Groupage transport biedt ontzettend veel mogelijkheden. Van containertransport tot wegtransport per trailer en zelfs zeevracht, alles behoort tot de opties. Een containertransport, wegtransport per trailer en zelfs een zeevracht behoren tot de opties.

Maar voor welk type transport kun je VSL inzetten? En past dit dan bij de transportwensen van jouw goederen? We leggen het graag aan je uit. 

Wegtransport per trailer

Voor wegtransporten kunnen we een leger aan trailers inzetten. Door allerlei verschillende afmetingen en specificaties hebben we altijd de geschikte trailer voor jouw groupage transport. Zo kun je bij ons terecht voor een tautliner, megatrailer, kastentrailer, koeltrailer, en combitrailer. Kortom: Je kunt altijd bij ons terecht voor een groupage transport. Wij hebben de beste optie voor je.

Containertransport

Een containertransport is bijzonder gangbaar voor groupage transport. Met name op het gebied van zeevracht maken we hier veel kilometers mee en hebben we altijd een goede optie voor je beschikbaar.

Luchtvracht

Hoewel luchtvracht niet per se onder groupage valt, kun je bij VSL terecht voor kleinere zendingen per luchtvracht. Dankzij ons toonaangevende netwerk van vervoerders kunnen we snel en efficiënt een luchtvrachttransport voor je regelen. Je hoeft je dan ook nergens zorgen over te maken.

Welk type transport past bij jouw goederen?

Het kiezen van het juiste type transport is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen en het gewicht van de goederen, de afstand en de snelheid waarmee ze moeten worden vervoerd. 

Of je nu kiest voor wegtransport per trailer, containertransport of luchtvracht, bij VSL kun je altijd terecht voor een passende oplossing voor jouw groupage transport. Met onze uitgebreide mogelijkheden en expertise helpen we je graag bij het veilig en efficiënt vervoeren van jouw goederen, waar ze ook naartoe moeten.